Antena 3 CNN Externe Un bărbat a trăit trei ani cu soția moartă în casă. Corpul mumificat al femeii a fost găsit de rude

Un bărbat a trăit trei ani cu soția moartă în casă. Corpul mumificat al femeii a fost găsit de rude

Un bărbat a trăit ani de zile în casă cu cadavrul soției sale. Descoperirea macabră a fost făcută de rude, care au găsit trupul neînsuflețit al femeii și au alertat imediat autoritățile.

Un bărbat a trăit trei ani cu soția moartă în casă. Corpul mumificat al femeii a fost găsit de rude
Sursa foto: Getty images
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Sep 2023   •   17:54

Un caz incredibil s-a înregistrat în localitatea Wertheim-Lindelbach din Germania, unde un bărbat a trăit ani de zile în casă cu cadavrul soției sale.

Totul a ieșit la iveală atunci când membrii familiei și-au dat seama de acest lucru, apoi au sunat la poliție și au raportat prezența trupului.

Cadavrul femeii a zăcut în locuință timp de trei ani și jumătate, iar cauza morții nu este cunoscută, informează publicația Südwestrundfunk.

Citește și: "Pentru ăștia care zic că nu fac bani, vreau să vă spun să vă gândiți de două ori". Cât câștigă un șofer român de Uber, în Spania

Cu toate acestea, autoritățile au declarat că nu există semne care să sugereze că femeia a fost ucisă.

Totuși, faptul că bărbatul a continuat să trăiască în același apartament cu corpul neînsuflețit al soției sale l-a făcut pe procuror să deschidă o anchetă.

În Wertheim-Lindelbach, un mic sat cu doar 500 de locuitori, s-ar fi așteptat ca astfel de evenimente, precum dispariția bruscă a unei femei, să atragă atenția.

Citește și: România, destinația de vacanță evitată de străini. Doar 14% din nopțile de cazare au fost rezervate de turiști din alte țări 

Totuși, unii locuitori au observat că nu au mai văzut-o pe femeie de ceva timp, iar atunci când l-au întrebat pe bărbat despre soția sa, el a dat răspunsuri evazive și oamenii nu au mai insistat.

Potrivit primarului, cuplul se mutase în localitatea respectivă cu 25 de ani în urmă și, deși cei doi soți erau percepuți ca fiind foarte amabili, erau cunoscuți pentru stilul lor de viață retras.

Corpul mumificat al femeii urmează să fie supus autopsiei.

×
Subiecte în articol: barbat soție moartă Germania
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close