Antena 3 CNN Externe Un bărbat din Londra a paralizat un cartier întreg după ce s-a blocat înarmat într-o clădire

Un bărbat din Londra a paralizat un cartier întreg după ce s-a blocat înarmat într-o clădire

Un bărbat din Londra a paralizat un cartier întreg după ce s-a blocat înarmat într-o clădire
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
29 Apr 2012   •   12:00

Bărbatul care a paralizat timp de mai multe ore un cartier comercial din Londra, blocându-se înarmat într-o clădire, a fost inculpat sâmbătă şi va fi adus în faţa justiţiei luni, a anunţat poliţia londoneză, citată de AFP. 
   
Michael Green, în vârstă de 48 de ani, a fost inculpat pentru deţinere de armă, sechestrare, pagube materiale, punerea în pericol a vieţii altora şi fabricarea unei bombe false, după incidentele produse cu o zi înainte în birourile din Tottenham Court Road, o importantă arteră comercială din capitală, a declarat poliţia într-un comunicat.
   
Poliţişti înarmaţi şi negociatori au fost mobilizaţi timp de trei ore pentru a-l controla pe acest bărbat care arunca mobilierul de birou pe fereastră, în plină perioadă de pregătire a Jocurilor Olimpice care vor începe la Londra la 27 iulie.
   
Michael Green, ale cărui motive nu sunt cunoscute, va rămâne în detenţie până când va compărea în faţa judecătorului, luni.
   
Martorii oculari au declarat că bărbatul şi-a legat mai multe sticle cu benzină de corp şi a luat ostatice patru persoane, dar poliţia a dezminţit luarea de ostatici.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close