Antena 3 CNN Externe Un bărbat surd a reușit să salveze șapte persoane de la moarte. „Să fiu surd mi-a dat puterea să înțeleg mai bine sentimentele oamenilor”

Un bărbat surd a reușit să salveze șapte persoane de la moarte. „Să fiu surd mi-a dat puterea să înțeleg mai bine sentimentele oamenilor”

Un bărbat surd a reușit să salveze șapte persoane de la moarte. „Să fiu surd mi-a dat puterea să înțeleg mai bine sentimentele oamenilor”
Sursa foto: foto- Pexels
21 Aug 2019   •   20:53

Un bărbat surd a reușit să oprească șapte persoane din a se sinucide. 

David Russell, în vârstă de 49 de ani, se plimbă pe străzile din Worthing, Marea Britanie, pe timpul nopții, făcând poze și uitându-se după persoane pe care îi poate ajuta. 

În urma cu șase ani, David nu avea un acoperiș deasupra capului și avea o viață foarte grea, dar a reușit să-și depășească condiția cu ajutorul fotografiei, pasiunea lui uriașă care l-a salvat. 

Într-o noapte, se plimba prin orașul Sussex și a observat cum o femeie alerga cu repeziciune spre mare. 

„Am știut că ceva nu era în regulă și am fugit după ea. Mi-a spus „Lasă-mă în pace, vreau doar să mor”, a povestit bărbatul, potrivit Metro

„I-am spus să-mi dea o șansă și dacă încă va crede că nimic nu o poate opri, atunci eu voi pleca. Mi-a spus că fiul ei a murit și nu poate să facă față”. 

Bărbatul a continuat să vorbească cu ea și să-i spună că fiul ei nu ar vrea ca ea să se simtă așa, ci că și-ar dori să înceapă o nouă viață. 

David nu poate auzi deloc, nici nu poate citi sau scrie prea bine, dar crede cu tărie că faptul că este surd îl face să-i înțeleagă pe oameni mai bine. 

Femeia care și-a pierdut fiul nu a fost singura pe care David a salvat-o. A reușit să salveze alte șase vieți.  

×
Subiecte în articol: barbat Marea Britanie poze acoperis
Parteneri
Gestul șocant făcut ucigașul Mirelei. S-a întâlnit cu sora ei
x close