Antena 3 CNN Externe Un bătrân din Anglia a câştigat 8 MILIOANE de lire la Loto. Ce a făcut pe urmă a şocat o ţară întreagă

Un bătrân din Anglia a câştigat 8 MILIOANE de lire la Loto. Ce a făcut pe urmă a şocat o ţară întreagă

Un bătrân din Anglia a câştigat 8 MILIOANE de lire la Loto. Ce a făcut pe urmă a şocat o ţară întreagă
09 Noi 2013   •   17:38
Câştigătorii poturilor mari la Loto sunt cunoscuţi pentru transformarea stilului de viaţă. Case, maşini, vacanţe scumpe, toate devin realitate. Dar astăzi nu vorbim despre aceştia, vorbim despre Ron Elliot, un bătrân din Anglia. 
 
Ron, în vârstă de 67 de ani, a câştigat la Loto circa aproape 8.000.000 de lire sterline (12.800.000 de dolari) şi s-a întors la muncă a doua zi.
 
Bătrânul lucrează la o casă particulară de bătrâni. "Bătrânii au nevoie de mine", a explicat Ron, pentru Daily Mirror, conform Huffington Post.
 
Cu un fiu şi doi nepoţi, omul munceşte peste 60 de ore pe săptămână în casa de bătrâni. Şi, în ciuda noilor fonduri, nu are de gând să se pensioneze. În schimb, îşi va cumpăra o casă şi va plăti ipoteca unuia dintre copii. 
 
"Mi se pare că este o muncă satisfăcătoare - dacă nu îmi plăcea, nu o făceam. Acum mă aflu într-o poziţie în care aş putea să plec, dar vreau să merg mai departe. Bătrânii de care am grijă suferă de demenţă şi pierderi de memorie. Pe ei nu îi interesează că am câştigat eu la loto şi încă au nevoie de atenţie", a recunoscut Ron. 
 
Omul joacă la loterie regulat încă din 1994. Dar nu este de părere că viaţa sa se va schimba fundamental.
 

×
Subiecte în articol: batran loto loterie soc groaza
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close