Antena 3 Externe Un bilet scris de John Lennon, scos la licitaţie online

Un bilet scris de John Lennon, scos la licitaţie online

02 Mar 2009   •   10:55
Un bilet scris de John Lennon, scos la licitaţie online
Sursa foto: John Lennon

Cu opt luni înainte de a fi asasinat în faţa casei sale, John Lennon a redactat un bilet în care îşi exprima temerile în legătură cu securitatea clădirii în care locuia. Acest bilet, scris pe pe 28 aprilie 1980, va fi scos la licitaţie online, anunţă thesun.co.uk.
Biletul îi era adresat asistentului lui Lennon, Fred Seaman. "Spune-mi dacă mai rămânem aici, într-o clădire a cărei uşă de la intrare poate fi deschisă de orice nebun (nu se închide). Multe persoane ştiu că eu locuiesc aici", a scris Lennon.
În bilet, cântăreţul îi mai cerea lui Seamon să-i trimită flori soţiei sale, Yoko Ono.
La opt luni de la redactarea acestui bilet, membrul trupei Beatles, în vârstă de 40 de ani, a fost împuşcat mortal în faţa respectivei clădiri.
Biletul urmează să fie scos la licitaţie pe site-ul momentsintime.com. Specialiştii au evaluat scrisoarea la suma de 38.000 de lire sterline. Purtătorul de cuvânt al site-ului a declarat: "Lennon a scris despre temerile lui zilnice. Acesta este cel mai profetic text pe care l-a scris vreodată".
John Lennon a a făcut parte, alături de Paul McCartney, George Harrison şi Ringo Starr, din trupa Beatles.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: John Lennon bilet

Ați resimțit creșterea punctului de pensie de la 1 ianuarie 2022? Cât ar trebui să fie pensia în România pentru o viață normală? Dezbate subiectul împreună cu noi pe grupul de Facebook Ştiri Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close