Antena 3 Externe Un britanic a cheltuit 10.000 de lire pentru a-l găsi pe cel care a omorât pisica fiicei sale: "Poliţia este impotentă"

Un britanic a cheltuit 10.000 de lire pentru a-l găsi pe cel care a omorât pisica fiicei sale: "Poliţia este impotentă"

de G.S.    |    06 Mar 2015   •   11:33
Un britanic a cheltuit 10.000 de lire pentru a-l găsi pe cel care a omorât pisica fiicei sale: "Poliţia este impotentă"
Sursa foto: Foto: mineplex.com
Un tată britanic care a cheltuit peste 10.000 de lire sterline pentru a îl găsi pe omul care a împuşcat pisica fiicei sale a declarat că nu l-a putut găsi pe vinovat pentru că poliţia este "impotentă". 
 
Tatăl, un om de afaceri bogat, susţine că "a făcut peste 80% din treaba poliţiei" şi doar îşi doreşte ca autorităţile să bată la uşa vinovatului. 
 
Niel Tregarthen a petrecut circa şase luni pentru a îl găsi pe omul care a împuşcat felina, în luna septembrie, conform Russia Today.
 
Grav rănită, pisica de 14 luni a reuşit să se târască înapoi spre casă. Din păcate, pisica nu a supravieţuit, cu tot efortul depus de veterinarii chemaţi de urgenţă. 
 
Tregarthen a angajat un detectiv particular pentru a găsi vinovatul. 
 
"Nu voi susţine niciodată comportament de tip justiţiar, dar este clar că societatea s-a saturat de comportamentul anti-social şi golăniile pe care poliţia, din lipsă de putere sau motivaţie, nu le mai investighează". 
 
"Înţeleg tăieri bugetare, înţeleg dificultăţile prin care trece poliţia acum, dar când treaba este făcută în proporţie de 80%, tot ce vreau este să îşi exercite dreptul de a bate la uşa suspectului şi să îi ia o declaraţie", a explicat omul. 
 
Acesta a criticat activitatea poliţiştilor, pe care i-a denumit "importenţi". 
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close