Antena 3 CNN Externe Un britanic de 20 de ani şi-a ucis fratele şi sora cu un cuţit de bucătărie (VIDEO)

Un britanic de 20 de ani şi-a ucis fratele şi sora cu un cuţit de bucătărie (VIDEO)

Un britanic de 20 de ani şi-a ucis fratele şi sora cu un cuţit de bucătărie (VIDEO)
20 Feb 2010   •   23:32

O întreagă comunitate dintr-un orăşel din Marea Britanie este în stare de şoc după ce un tânăr de 20 de ani şi-a ucis fratele, cu 11 ani mai mic. Copilul a fost înjungiat de mai multe ori cu un cuţit de bucătărie. Aceeaşi soartă a avut-o şi sora lui în vârstă de 18 ani, care a încercat să-i ia apărarea.

Băiatul în vârstă de 9 ani a fost găsit în agonie, de părinţii săi. Zăcea într-o baltă de sânge în grădină şi abia mai respira. Deşi echipele de salvare au ajuns în doar câteva minute la locul tragediei şi i-au acordat primul ajutor, nu a mai trăit decât câteva ore. Fusese înjunghiat de mai multe ori în gât.

Alături de copil, la spital a mai fost dusă şi sora acestuia, în vârstă de 18 ani, care, din câte se pare, ar fi încercat să-i ia apărarea. Nu a reuşit să facă însă prea multe. Ucigaşul a înjunghiat-o şi pe ea, dar nu a atins zone vitale.

Principalul suspect pentru teribila crimă este fratele mai mare al celor doi, un tânăr în vârstă de 20 de ani. Se pare că în trecut, acesta a mai avut probleme cu legea, fiind un consumator înrăit de droguri. Mai mult, potrivit autorităţilor, el are probleme mentale.



Observator


×
Subiecte în articol: crima adolescent sora frate
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close