Antena 3 CNN Externe ”O scenă sfâșietoare”. Un câine plânge la mormântul prietenei sale de joacă. De mai bine de o săptămână, o așteaptă să se întoarcă

”O scenă sfâșietoare”. Un câine plânge la mormântul prietenei sale de joacă. De mai bine de o săptămână, o așteaptă să se întoarcă

Un câine refuză să plece de lângă mormântul prietenei sale de doar nouă ani. Acesta își așază capul pe locul de veci și plânge. O inimă credincioasă de câine care a înduioșat internetul.

”O scenă sfâșietoare”. Un câine plânge la mormântul prietenei sale de joacă. De mai bine de o săptămână, o așteaptă să se întoarcă
Sursa foto: Captură video Instagram
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Sep 2023   •   21:36

De nouă zile, Bamboo, un ciobănesc australian, și-a pierdut prietena de joacă, pe Carla, un ciobănesc german. S-a îmbolnăvit și a murit la vârsta de nouă ani. Pentru Bamboo, lumea lui s-a sfârșit.

În locul unde prietena lui își doarme somnul veșniciei, patrupedul își sprijină capul și plânge. O legătură și dincolo de moarte între două inimi de căței. O veghează și nu o părăsește.

"O scenă pe cât de emoționantă, pe atât de sfâșietoare"

Povestea celor doi prieteni a fost relatată de Giulia Pulcini, proprietara Ippokampo Scuderia, un centru de echitație din Borgosatollo, aflat în afara orașului Brescia. Tocmai în acel loc s-a născut prietenia blănoșilor. Dacă înainte cei doi alergau pe acolo, acum Bamboo merge la mormântul Carlei și o jelește în felul său. S-a trezit brusc că nu mai are prietenă de joacă și îi este greu.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Momentul când ciobănescul australian stă întins pe mormântul prietenei sale a fost surprins în imagini, care au devenit virale, după ce au fost publicate pe rețelele de socializare.

"A fost o scenă pe cât de emoționantă, pe atât de sfâșietoare, care ne-a lăsat fără cuvinte. Este incredibil cum un câine poate înțelege atât de multe fără să-i explice nimeni nimic", a scris Giulia Pulcini.

O legătură care învinge moartea și unește sufletele. ”Mulțumesc Carla! Mulțumesc Bamboo, ești ceva special și așa vei rămâne mereu”.

×
Subiecte în articol: caine mormant
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close