Antena 3 CNN Externe Un cangur a devenit subiect naţional în Ungaria. Vezi aici de ce

Un cangur a devenit subiect naţional în Ungaria. Vezi aici de ce

Un cangur a devenit subiect naţional în Ungaria. Vezi aici de ce
Sursa foto: Foto: art.com
29 Ian 2012   •   19:39

Un cangur fugar a devenit subiect naţional în Ungaria. De câteva zile, zeci de oameni încearcă să prindă animalul, care a fost văzut în pădurile aflate chiar la graniţa cu România. Până acum însă, vânătoarea n-a avut succes. Ba mai mult, presa maghiară scrie că simpaticul cangur ar fi trecut graniţa, în ţara noastră, unde şi-ar fi găsit stăpân.

Cangurul s-a lăsat filmat de televiziunile maghiare, în pădurea din apropierea oraşului Gyula, lângă frontiera cu România. Nu se lasă însă prins. Pe urmele sale e o adevărată armată. Vânători, activişti pentru protecţia animalelor şi chiar angajaţi ai Grădinii Zoologice din Budapesta, înarmaţi cu puşti cu tranchilizante şi cu camere care detectează căldura corpului.

Cu toţii au răscolit pădurea, dar, de fiecare dată, cangurul i-a păcălit. Dacă pentru urmăritori situaţia a devenit stânjenitoare, localnicii se amuză pe seama vizitatorului "exotic".

Nu se ştie exact nici de unde a evadat fugarul, pentru că grădinile zoologice din Ungaria au spus că ai lor canguri stau, liniştiţi, în cuşti.

×
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close