Antena 3 CNN Externe Un căţel din Alaska şi-a salvat stăpânul din incendiu, ajutând poliţia să găsească drumul spre el

Un căţel din Alaska şi-a salvat stăpânul din incendiu, ajutând poliţia să găsească drumul spre el

Un căţel din Alaska şi-a salvat stăpânul din incendiu, ajutând poliţia să găsească drumul spre el
25 Apr 2010   •   18:00

Un bărbat din Alaska îi datorează viaţa propriului câine. Animalul şi-a salvat stăpânul dintr-un incendiu. Când au izbucnit flăcările, omul l-a trimis să aducă ajutoare, iar patrupedul a adus poliţia până la casa mistuită de foc.

Echipajul de poliţie fusese anunţat despre incendiu, dar, în drum spre locul incidentului, GPS-ul maşinii s-a oprit. Exact atunci, parcă de nicăieri, a apărut un căţel. Poliţistul şi-a dat seama că patrupedul îl va ajuta să găsească drumul.

?În acea zi, pur şi simplu s-a format o legătură. Buddy m-a făcut să-l înţeleg şi am intuit că trebuie să-l urmăresc? povesteşte poliţistul.

Căţelul îi dădea tot felul de semnale. Se uita în spate după maşină, ba chiar lătra de parcă i-ar fi spus şoferului să se grăbească. Iar când au ajuns la casa în flăcări, poliţistul a fost convins că nu a greşit atunci când s-a hotărât să urmărească animalul. În curând, au sosit şi ambulanţele, care l-au dus la spital pe stăpânul câinelui.
Pentru curajul lui, Buddy a primit un castron din argint, în cadrul unei ceremonii solemne. Iar stăpânul, mândru de animalul său, i-a mai promis un premiu: o friptură mare.

Căţelul Buddy s-a transformat, acum, într-un adevărat erou al localităţii din Alaska.

Observator

×
Subiecte în articol: catel Alaska stapan
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close