Antena 3 CNN Externe Un celebru actor de la Hollywood a fost arestat. Nu este la prima abatere

Un celebru actor de la Hollywood a fost arestat. Nu este la prima abatere

Un celebru actor de la Hollywood a fost arestat. Nu este la prima abatere
13 Iul 2017   •   11:07

Actorul hollywoodian James Cromwell, nominalizat la premiul Oscar, a fost condamnat la o săptămână de închisoare în urma unui protest care a vizat construirea unei centrale electrice, anunță Sky Nes.

Un judecător i-a dat verdictul starului în vârstă de 77 de ani și altor doi activiști. Protestatarii, printre care și veteranul actor, pretind că facilitatea, aflată la circa 97 de kilometri nord-vest de New York, reprezintă un pericol față de mediul înconjurător.

Aceștia susțin că toxinele emanate pot provoca probleme de sănătate și vor scădea valoarea proprietăților în zonă. Actorul nu se află la prima ispravă de acest fel. În decembrie 2015, acesta a oprit circulația în timpul unei alte demonstrații.

La acea dată, poliția a folosit patente pentru a îndepărta un ham din metal pe care Cromwell și alți doi manifestanți și l-au pus în jurul gâtului în timp ce protestau la intrarea în șantierul unde urma să se construiască o centrală electrică cu gaze naturale din Wawayanda, aparținând gigantului Competitive Power Ventures.

Cromwell și alte două persoane au fost găsite vinovate de nesupunere civilă, scrie realitatea.net.

×
Subiecte în articol: actor Hollywood arestat protest
Parteneri
Surpriză în ultimul sondaj pentru Primăria Bucureşti!
x close