x close

Un cercetator din Antarctica încearcă să gătească în aer liber. Este incredibil ce se întâmplă cu mâncarea la -80 de grade Celsius - FOTO

12 Oct 2018   •   10:29
Un cercetator din Antarctica încearcă să gătească în aer liber. Este incredibil ce se întâmplă cu mâncarea la -80 de grade Celsius - FOTO Galerie foto (2) Foto: Facebook/Cyprien Verseux

Cyprien Verseux este unul dintre cercetătorii care trăiesc în Antarctica, mai bine de câteva luni pe an fiind izolat complet de orice formă de civilizație.

Aerul este extrem de uscat și procentul de oxigen din aer este extrem de redus, iar iarnă temperaturile pot ajunge până la -80 de grade Celsius. 

Când nu este ocupat să studieze climă și să colecteze mostre de gheață din ere îndepărtate, Cyprien Verseux ține un blog despre viață lui în cel mai friguros loc de pe pământ. El și colegii săi cercetători trăiesc într-o zona a planetei unde nici măcar bacteriile nu pot supraviețui.

Cyprien postează fotografii cu mâncare pe care încearcă să o gătească afară la -80 de Grade. În imagini se vede cum spaghetele îngheață vertical în bol reușind să țină o lingură în ele, sau cum ouăle sparte plutesc deasupra tigăii, potrivit thesun.co.uk.

Citeşte mai multe despre:

mancare gatit
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati