Antena 3 CNN Externe Un client nemulţumit de BMW-ul său a luat ostatică o telefonistă în sediul din Franţa al producătorului german

Un client nemulţumit de BMW-ul său a luat ostatică o telefonistă în sediul din Franţa al producătorului german

Un client nemulţumit de BMW-ul său a luat ostatică o telefonistă în sediul din Franţa al producătorului german
Sursa foto: Foto: luxuo.com
08 Noi 2010   •   22:45

Un bărbat înarmat de 50 de ani a luat ostatică, luni, o telefonistă la sediul din Franţa al BMW, situat în apropiera Parisului, şi apoi s-a predat poliţiei, relatează AFP. Bărbatul era nemulţumit de problemele mecanice pe care le avea cu maşina sa, declarând că cei de la BMW sunt incapabili să le remedieze. Prin urmare, a luat o puşcă cu care a tras în aer şi a încercat, fără succes, să declanşeze un incendiu, pentru ca apoi să se predea unei unităţi de elită a poliţiei.

Bărbatul nu este la primul conflict de acest gen, el fiind deja inculpat pentru violenţe împotriva unui oficial BMW din cadrul unui concesionar al companiei din Franţa.

În urmă cu şapte ani, bărbatu a încercat să-şi dea foc în faţa concesionarului BMW de unde îşi cumpărase maşina. Luni, acesta s-a hotărât să atace sediul BMW-France din Montigny-le-Bretonneux.

S-a înarmat cu o puşcă, muniţie şi bandă adezivă şi a intrat în holul sediului, a tras două focuri de armă în aer şi a luat ostatică recepţionera. A încercat apoi să provoace un incendiu, fără succes însă.

Cele aproximativ 70-80 de persoane s-au evacuat singure, potrivit responsabilului de comunicare în cadrul BMW-France, Patrick Lucas.

În cele din urmă, atacatorul s-a predat poliţiei fără a răni pe cineva. El a fost arestat şi va fi supus unei expertize psihiatrice.

×
Parteneri
Florin Piersic, transferat cu avionul SMURD, la București
x close