Antena 3 CNN Externe Un concurent de la "Canadian Idol", arestat pentru terorism (VIDEO)

Un concurent de la "Canadian Idol", arestat pentru terorism (VIDEO)

Un concurent de la "Canadian Idol", arestat pentru terorism (VIDEO)
30 Aug 2010   •   18:36

Un bărbat care a apărut la versiunea canadiană a concursului ?American Idol?, a fost arestat împreună cu alte două persoane bănuite că ar fi implicate într-un complot terorist împotriva Canadei, relatează www.cbsnews.com, care citează poliţia locală.

Ceilalţi doi suspecţi au fost aduşi joi în faţa tribunalului, fiind acuzaţi că ar fi avut planuri de a fabrica bombe şi de a le utiliza.

Poliţia i-a arestat miercuri pe cetăţenii canadieni Hiva Alizadeh şi Misbahuddin Ahmed în Ottawa, iar pe Khurram Syed Sher, joi, în Ontario.

Khurram Syed Sher, în vârstă de 28 de ani, a apărut la reality show-ul "Canadian Idol" în 2008, interpretând o parodie a piesei ?Complicated?, aparţinând cântăreţei Avril Lavigne. Numărul său a incluls şi un dans, iar Sher le-a spus membrilor juriului că este din Pakistan şi că îi place hocheiul, muzica şi actoria.

Poliţia îi suspectează pe bărbaţii arestaţi că intenţionau să producă dispozitive explozibile improvizate. Forţele de ordine au confiscat 50 de plăci cu circuite, care ar fi putut fi folosite ca telecomenzi pentru bombe. Poliţiştii au precizat că unul dintre bărbaţii arestaţi a fost antrenat peste hotare pentru a fabrica explozibili, însă nu a spus care dintre ei.

?Arestările au prevenit fabricarea unor bombe şi executarea unuia sau mai multora atacuri teroriste?, a declarat Serge Therriault, din partea poliţiei canadiene.

Khurram Sher ? audiţie la "Canadian Idol"

 

Antena3.ro

 

×
Parteneri
Klaus Iohannis se întâlnește cu Joe Biden la Casa Albă
x close