Antena 3 CNN Externe Un controversat fotbalist englez a jignit imigranţii români pe Twitter

Un controversat fotbalist englez a jignit imigranţii români pe Twitter

Un controversat fotbalist englez a jignit imigranţii români pe Twitter
de M.T.    |    17 Ian 2014   •   22:20

Un fotbalist englez a publicat pe Twitter o serie de mesaje umilitoare la adresa imigranţilor români.

Joey Barton, mijlocaşul echipeia Queens Park Rangers, vrea ca românii să plece cât mai rapid din Marea Britanie. El e convins că în România nu le-ar merge prea rău, aşa că n-ar avea niciun motiv să-şi părăsească ţara.

Barton, unul dintre cei mai controversaţi fotbalişti englezi, a publicat pe Twitter trei mesaje umilitoare la adresa românilor.

Reacţia lui vine după ce, la un post de televiziune din Anglia, s-a discutat despre modul în care sunt înşelate autorităţile britanice de imigranţi.

„Românilor, dacă nu vă place aici, ştiţi ce aveţi de făcut! De ce nu plecaţi? Mă vedeţi pe mine că vin în Romania şi încerc mizeriile voastre?”, şi-a început Barton "reprezentaţia" de pe cunoscuta reţea de socializare.

„Interesant este că toţi au maşini, lanţuri de aur, telefoane mobile, un acoperiş deasupra capului şi sunt graşi! Nu-i aşa de rău, nu?”, a continuat fotbalistul.

La final, Barton a tras o concluzie la fel de dură ca restul mesajelor: „Am dovezi puternice pentru aplicarea licenţei pentru împerechere! Susţin sterilizarea!”.

Jucătorul în vârstă de 31 de ani este cunoscut în Regat pentru temperamentul său. Aduce de multe ori în discuţie subiecte care nu au legătură cu fotbalul şi le tratează deseori cu acelaşi ton agresiv.

În trecut, el a fost arestat de mai multe ori după diverse altercaţii.

×
Subiecte în articol: Anglia imigranti romani Twitter
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close