x close

Un copil de patru ani a supraviețuit miraculos în sălbăticie, timp de cinci zile

15 Iun 2017   •   13:12
Un copil de patru ani a supraviețuit miraculos în sălbăticie, timp de cinci zile foto: Pixabay.com

Dima Peskov este un băiețel, în vârstă de patru ani, care a supraviețuit timp de aproape cinci zile, singur, în sălbăticia din vestul Rusiei. Micuțul s-a rătăcit de părinții săi în timpul unei excursii și a fost găsit acoperit de multe insecte.

Potrivit The Sun, copilul a plecat cu tatăl său să caute lemne pentru foc, însă s-a rătăcit. Tătăl băiatului a crezut că s-a întors la cort, unde se afla mama lui, așa că a descoperit abia după ceva timp că băiatul este de negăsit. Părinții au încercat disperați să dea de urma micuțului, însă fără rezultat, așa că au alertat autoritățile.

A urmat o operațiune de amploare, unde aproximativ 500 de voluntari pornind în căutarea băiatului în regiunea în care se află mai mulți urși și lupi. Abia după aproape cinci zile, copilul a fost găsit încolăcit sub un copac. Nu mai putea să vorbească, fiind traumatizat de întreaga experiență.

Băiatul a fost transportat cu un elicopter la un spital din apropiere. Acesta ar fi supraviețuit cu iarbă și apa din mlaștini.

Citeşte mai multe despre:

copil supravietuire Rusia operatiune baiat
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati