Antena 3 Externe Un copil din SUA a dus la grădiniţă sute de pacheţele de heroină, crezând că erau bomboane

Un copil din SUA a dus la grădiniţă sute de pacheţele de heroină, crezând că erau bomboane

de S.T.    |    07 Oct 2014   •   18:13
Un copil din SUA a dus la grădiniţă sute de pacheţele de heroină, crezând că erau bomboane
Sursa foto: Foto: en.ria.ru

O fetiţă în vârstă de patru ani a dus sute de pacheţele de heroină la o grădiniţă din Statele Unite şi le-a distribuit colegilor, crezând că sunt bomboane, anunţă autorităţile americane, citate de ziarul Seattle Post-Intelligencer.

Incidentul a avut loc la o grădiniţă din statul american Delaware. Fetiţa a adus de acasă sute de pacheţele de heroină pe care le-a oferit celorlalţi copii, crezând că sunt bomboane.

Numeroşi copii au fost transportaţi la spital din raţiuni de precauţie, poliţia stabilind că niciunul dintre pacheţelele de heroină nu fusese deschis.

Mama fetiţei, Ashley Tull, în vârstă de 30 de ani, din orăşelul Selbyville, a fost pusă sub acuzare pentru periclitarea vieţii unui copil şi deţinere de droguri. Femeia a fost eliberată în schimbul unei cauţiuni de 6.000 de dolari.

Poliţia a stabilit că punga cu heroină a fost luată de acasă de copil din greşeală. În pungă erau aproape 250 de pacheţele de heroină.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close