Antena 3 CNN Externe Un criminal periculos a evadat dintr-o închisoare din Michigan. Locuitorii din împrejurimi au fost sfătuiţi să rămână în case

Un criminal periculos a evadat dintr-o închisoare din Michigan. Locuitorii din împrejurimi au fost sfătuiţi să rămână în case

Un criminal periculos a evadat dintr-o închisoare din Michigan. Locuitorii din împrejurimi au fost sfătuiţi să rămână în case
03 Feb 2014   •   18:46
Un bărbat condamnat în 1993, pentru săvârşrea a patru crime, a evadat dintr-un penitenciar din Michigan, iar autorităţile au indicii care susţin că a răpit o femeie.

Oficialii spun că dispariţia lui Michael David Elliot, din penitenciarul Ionia, a fost semnalată noaptea trecută.

"Se pare că a răpit o femeie din oraş sub ameninţarea unui cuţit, a furat maşina acesteia iar apoi a condus până în Elkhart, Indiana, unde s-a oprit să alimenteze. Din fericire, femeia a reuşit să scape aici şi a sunat imediat la poliţie", a declarat, pentru CNN,  Russell L. Marlan, din cadrul Departamentului de Corecţie Michigan.

Elliot, în vârstă de 40 de ani este în continuare liber, iar autorităţile depun eforturi pentru depistarea lui. El era condamnat la închisoare pe viaţă pentru săvârşirea a patru crime violente.

Potrivit rechizitoriului, inculpatul a fost condamnat în august 1993 pentru uciderea lui Michael Tufnell, Vickie Currie, fratele primei victime, Bruce Tufnell şi a lui Kathy Lane.
Elliot, împreună cu alţi trei indivizi, a pătruns în apartamentul victimelor, sperând că va găsi aici bani proveniţi din comerţul ilicit de stupefiante. Nervosi că nu a găsit ceea ce dorea, Elliot, ajutat de alt complice, i-a ucis pe cei din casă iar apoi a incendiat apartamentul.
 

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close