Antena 3 CNN Externe Un cunoscut jurnalist a dezvăluit că a fost diagnosticat cu cancer. „Nu prezentam simptome, însă am zis că ar fi bine să fac un test”

Un cunoscut jurnalist a dezvăluit că a fost diagnosticat cu cancer. „Nu prezentam simptome, însă am zis că ar fi bine să fac un test”

Un cunoscut jurnalist a dezvăluit că a fost diagnosticat cu cancer. „Nu prezentam simptome, însă am zis că ar fi bine să fac un test”
Sursa foto: foto- Pexels
01 Apr 2019   •   21:20

Un cunoscut jurnalist de la BBC a dezvăluit că suferă de cancer de colon. Este vorba despre Jeremy Bowen, în vârstă de 59 de ani. 

Jurnalistul a fost supus unei intervenții chirurgicale pentru a i se îndepărta tumora, iar acum urmează un tratament. 

„Am avut dureri ciudate la picior și la coloană când am fost în Irak în mai anul trecut. Am fost la spital pentru câteva zile, însă nu mi s-a spus că am cancer, medicii au spus că este o bucată de țesut dintr-o operație anterioară.

Nu prezentam simptome, însă am zis că ar fi bine să fac un test și a ieșit pozitiv. Mi s-a făcut o colonoscopie, care nu este chiar atât de dureroasă și inconfortabilă precum se crede, și îți dau o mulțime de calmante ca să nu simți aproape nimic", a dezăluit el, potrivit BBC
 

×
Subiecte în articol: jurnalist cancer
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close