Antena 3 CNN Externe Un cunoscut model, fotografie controversată la Zidul Plângerii din Ierusalim. „Credeam că întreaga mea călătorie va fi un succes”

Un cunoscut model, fotografie controversată la Zidul Plângerii din Ierusalim. „Credeam că întreaga mea călătorie va fi un succes”

Un cunoscut model, fotografie controversată la Zidul Plângerii din Ierusalim. „Credeam că întreaga mea călătorie va fi un succes”
Sursa foto: Foto: Facebook/Marisa Papen
28 Iun 2018   •   22:57

Modelul belgian Marisa Papen a stârnit furia credincioșilor, după ce a pozat nud la Zidul Plângerii din Ierusalim. Acesta este un loc sacru pentru evrei, musulmani și creștini.

„Mi-a fost clar imediat că dacă voi reuși să fac o poză în fața sau în apropierea Zidului Plângerii, întreaga mea călătorie va fi un succes. Am intrat în vorbă cu un tip foarte prietenos, despre care am aflat că e musulman, iar el ne-a invitat în casa lui, unde am băut cafea și ceai de mentă”, a povestit modelul pe blogul ei, potrivit The Times of Israel.

Marisa Papen, care se descrie drept „un spirit liber și a spus că a fost apreciată pentru această fotografie, însă alte persoane nu au fost deloc impresionate de gestul ei.

×
Subiecte în articol: model fotografie Ierusalim
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close