Antena 3 CNN Externe Un cuplu din Canada a pus un bilet nesperat la loterie. Suma fabuloasă pe care au câștigat-o cei doi

Un cuplu din Canada a pus un bilet nesperat la loterie. Suma fabuloasă pe care au câștigat-o cei doi

Un cuplu din Canada a pus un bilet nesperat la loterie. Suma fabuloasă pe care au câștigat-o cei doi
31 Aug 2017   •   17:31

Un cuplu din Concept Bay South, Newfoundland și Labrador sunt fericiții câștigători au premiului de 2,6 milioane de dolari la o loterie locală, care a atras atenția internațională după ce 44 de săptămâni nimeni nu a câșigat marele premiu.

Don și Marg Gorman au tras lozul cel mare la loteria Chase the Ace, miercuri noaptea, și au câștigat 2,6 milioane de dolari.

Don, care lucrează în administrația orașului Concept Bay South, a declarat că nu intenționează să părăsească locul de muncă după ce a câștigat jackpotul. Meg care lucrează ca îngrijitoare de case spune că o să renunțe.

Întrebați ce vor face cu banii, Don care era încă în stare de șoc în timp ce încerca să răspundă la întrebări a spus 
”Sunt încă în stare de șoc. Nu sunt încă sigurce voi face cu banii. Suntem patru persoane pe bilet, inclusiv fiul meu”.

Potrivit ctvnews.ca, câștigul lor a marcat sfârșitul loteriei locale, care a durat mai mult de 44 de săptămâni și a captat atenția națională.


Administrația locală a anunțat că banii adunați de la fondul de loterie vor fi cheltuiți pentru cimitir, turnul bisericii, banca de hrană și întreținerea regulată.

×
Subiecte în articol: premiu castig bani suma loterie
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close