Antena 3 CNN Externe Un deţinut a candidat împotriva lui Obama în West Virginia şi a obţinut 41% din voturi

Un deţinut a candidat împotriva lui Obama în West Virginia şi a obţinut 41% din voturi

Un deţinut a candidat împotriva lui Obama în West Virginia şi a obţinut 41% din voturi
Sursa foto: Foto: salon.com
10 Mai 2012   •   10:40

Un deţinut care a candidat marţi împotriva preşedintelui Barack Obama în West Virginia la alegerile primare democrate a câştigat 41 la sută din voturi, relatează BBC News Online.
   
Deşi calea lui Obama către nominalizarea partidului pentru a candida la un al doilea mandat prezidenţial este mai mult decât asigurată, rezultatele acestor alegeri subliniază lipsa lui de popularitate în acest stat.
   
Deţinutul Keith Judd a câştigat 41 la sută din voturi, în timp ce Obama a obţinut 59 la sută în acest stat în care a pierdut alegerile generale în 2008. Totodată, în ianuarie, el înregistra o rată de aprobare de doar 33 la sută în West Virginia. Politicile privind energia ale administraţiei Obama au nemulţumit profund puternica industrie de cărbune din acest stat.
   
Judd a putut participa la alegeri completând un formular şi plătind o taxă de 2.500 de dolari, a declarat un purtător de cuvânt al statului. El se află în închisoarea federală din Texarkana după ce a fost condamnat pentru şantaj, în urma unor ameninţări adresate Universităţii din New Mexico în 1999.

×
Subiecte în articol: detinut alegeri santaj
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close