Antena 3 CNN Externe Un diplomat britanic a fost atacat şi jefuit în cimitir

Un diplomat britanic a fost atacat şi jefuit în cimitir

Un diplomat britanic a fost atacat şi jefuit în cimitir
Sursa foto: Foto: INTACT Images/EPA
22 Apr 2012   •   10:16

Un diplomat britanic a fost atacat şi jefuit în timp ce se plimba printr-un cimitir din Londra, riscând să-şi piardă vederea la ochiul stâng, a anunţat poliţia, citată de BBC News Online.
   
George Fergusson, în vârstă de 56 de ani, a fost atacat şi jefuit vineri seara, în jurul orei locale 19.30 (21.30, ora României), în timp ce se plimba prin Margravine Cemetery and Park, situat în Hammersmith, în vestul Londrei.
   
Suspectul este un bărbat afroamerican, cu vârsta cuprinsă între 25 şi 35 de ani, care purta un tricou cu glugă închis la culoare şi ochelari fumurii.
   
"Victima a ajuns singură la spital. Acesta a suferit răni la faţă, inclusiv o rană serioasă care îi ameninţă vederea la ochiul stâng. El rămâne în spital", a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei Metropolitane.
   
Fergusson, care a pierdut o sumă mică de bani în urma jafului, lucrează în Ministerul de Externe şi urmează să preia postul de guvernator (reprezentant oficial al Reginei) în Insulele Bermude.
   
Fergusson, care locuieşte în Lambeth, sudul Londrei, împreună cu soţia sa Margaret, a fost anterior guvernator al Insulelor Pitcairn şi înalt comisar în Noua Zeelandă şi Samoa.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close