Antena 3 CNN Externe Un director de la Google, mort în avalanșa de pe Everest

Un director de la Google, mort în avalanșa de pe Everest

Un director de la Google, mort în avalanșa de pe Everest
Sursa foto: foto: AGERPRES
26 Apr 2015   •   12:04

Directorul executiv al companiei Google Dan Fredinburg a murit, la numai 33 de ani, în avalanșa produsă sâmbătă pe Everest de cutremurul de 7,9 grade înregistrat în Nepal, transmite EFE, citând un comunicat de presă al firmei, informează AGERPRES.

Exprimând ''marea tristețe'' pentru pierderea lui Dan Fredinburg, compania amintește că el era un mare iubitor al muntelui și că se afla într-o expediție pe cel mai înalt masiv muntos din lume împreună cu alți trei angajați de la Google, care au scăpat nevătămați.

Moartea tânărului inginer a fost confirmată și de sora acestuia Megan Fredinburg. ''Cu părere de rău, îi anunț pe toți cei care l-au iubit pe Dan că a suferit o gravă leziune la cap în avalanșa din această dimineață de pe Everest și nu și-a mai putut reveni'', a scris ea într-un mesaj pe Instagram.

Dan Fredinburg se prezenta, pe pagina lui de Google+, drept ''inventator, aventurier și inginer''. Cu numai o zi înainte de tragicul său sfârșit, el postase pe internet o fotografie făcută în cursul antrenamentelor pe care le făcea pe Everest, amintește Washington Post.



×
Subiecte în articol: India everest mort
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close