Antena 3 CNN Externe Un dublu asasinat a fost comis în sediul unei Filarmonici din Polonia

Un dublu asasinat a fost comis în sediul unei Filarmonici din Polonia

Un dublu asasinat a fost comis în sediul unei Filarmonici din Polonia
09 Mar 2013   •   21:37

Autorităţile poloneze anchetează un dublu asasinat comis în sediul Filarmonicii din Silezia Inferioară, o provincie din vestul Poloniei, unde au fost descoperite două cadavre - cel al unei interprete la harpă şi cel al unui paznic -, informează huffingtonpost.com.
   
Potrivit poliţiei poloneze, trupul neînsufleţit al unui paznic a fost găsit, vineri dimineaţă, într-o baltă de sânge, iar cadavrul unei interprete la harpă, în vârstă de 26 de ani, a fost descoperit într-o altă aripă a aceleiaşi clădiri din oraşul Jelenia Gora.
   
Muziciana poloneză venise de la Varşovia pentru a susţine un concert vineri seară în oraşul Jelenia Gora şi fusese cazată într-o cameră pentru oaspeţi din sediul Filarmonicii din Silezia Inferioară.
   
Violetta Niziolek, purtătoarea de cuvânt a Procuraturii poloneze, a dezvăluit faptul că poliţia din această ţară consideră că tragedia reprezintă un caz de dublu asasinat şi a iniţiat deja o anchetă.
   
Ea a mai declarat pentru postul privat de televiziune TVN24 că paznicul care a fost asasinat avea între 50 şi 60 de ani.

×
Subiecte în articol: Varsovia crima ucisi
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close