Antena 3 CNN Externe Un elicopter s-a prăbuşit în sudul Franţei. Şase persoane au murit şi una este rănită

Un elicopter s-a prăbuşit în sudul Franţei. Şase persoane au murit şi una este rănită

Un elicopter s-a prăbuşit în sudul Franţei. Şase persoane au murit şi una este rănită
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    25 Iul 2012   •   17:14
Update 20.20 - Şase persoane au murit, miercuri, după prăbuşirea unui elicopter Eurocopter care efectua un zbor-test în Defileul Verdon (sudul Franţei), anunţă autorităţile regionale, citate de AFP. Un purtător de cuvânt al companiei Eurocopter a confirmat că cele şase victime sunt angajaţi ai grupului.

Elicopterul efectua un zbor-test înainte de a fi livrat Albaniei. Accidentul a avut loc în apropierea comunei La Palud-sur-Verdon din regiunea Provence, probabil din cauză că elicopterul a atins un cablu electric.

Update 19.30
- Cinci persoane şi-au pierdut viaţa miercuri în prăbuşirea unui elicopter aparţinând grupului Eurocopter, în Defileul Verdon, din sud-estul Franţei, au anunţat autorităţile locale, informează AFP.

Ministerul Apărării a dezminţit că este vorba de un aparat al armatei terestre franceze, după ce mai multe surse furnizaseră iniţial această informaţie. Potrivit aceleiaşi surse, elicopterul care s-a prăbuşit era un aparat al Eurocopter care urma să fie primit de către un client al grupului.

Un purtător de cuvânt al grupului a confirmat că aparatul a fost fabricat de Eurocopter, fără a da alte detalii în acest stadiu. Echipele de salvare au dificultăţi în a ajunge la zona accidentului, care este foarte abruptă, potrivit pompierilor.
____________________________________________________

Cel puţin trei persoane au murit, miercuri, după ce un elicopter Puma al Forţelor terestre franceze s-a prăbuşit în Defileul Verdon (sudul Franţei), anunţă autorităţile regionale, citate de AFP.

Conform bilanţului preliminar, în afara celor trei morţi rezultaţi în urma accidentului, mai este vorba de o persoană rănită.






×
Subiecte în articol: elicopter Franta morti raniti
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close