Antena 3 CNN Externe Un fiu al lui George Soros retrage o parte din averea familiei pentru a o administra singur

Un fiu al lui George Soros retrage o parte din averea familiei pentru a o administra singur

Un fiu al lui George Soros retrage o parte din averea familiei pentru a o administra singur
Sursa foto: Foto: INTACT Images/EPA
01 Apr 2012   •   17:47

Unul dintre fiii miliardarului american George Soros îşi separă o parte a averii de Soros Fund Management, firmă care administrează activele familiei, pentru a o administra el însuşi, potrivit unor surse apropiate situaţiei, citat de Reuters.

Jonathan Soros, care a renunţat în septembrie la implicarea în conducerea activităţilor de zi cu zi ale Soros Fund, intenţionează să angajeze cel puţin unul dintre oamenii de încredere ai tatălui său, au spus sursele.
   
Fiul lui Soros vrea să-şi înfiinţeze propriul birou de familie, deşi Soros Fund s-a transformat într-un astfel de vehicul de investiţii anul trecut, cu ajutorul lui David Kulsar, în prezent director de risc la Soros Fund.
   
"Jonathan vrea să-şi administreze o parte a banilor, aşa că Soros Fund l-a ajutat", a declarat una din sursele citate.
   
Jonathan Soros a fost angajat la biroul unui judecător federal înainte de a se alătura fratelui său Robert în 2002 la supravegherea operaţiunilor fondului de investiţii ale familiei. George Soros are cinci copii.
   
Nu există semne ale unui conflict între tată şi fiu, scrie Reuters, însă schimbarea vine după un an în care s-au înregistrat transformări importante şi pierderi mari la firma de investiţii cu active de 25 miliarde de dolari fondată de Soros.

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close