x close

Un fost angajat al companiei Boeing a făcut o dezvăluire alarmantă! Pasagerii acestui model de avion pot rămâne fără oxigen

de S.T.    |    06 Noi 2019   •   21:22
Un fost angajat al companiei Boeing a făcut o dezvăluire alarmantă! Pasagerii acestui model de avion pot rămâne fără oxigen 534 Foto: pixabay.com

Un fost angajat al companiei Boeing a făcut o dezvăluire alarmantă! Bărbatul susţine că pasagerii avioanelor 787 Dreamliner pot rămâne fără oxigen în cazul unei drepresurizări bruşte!

Potrivit lui, testele ar arăta că un sfert din sistemele de oxigen ar putea să nu funcţioneze la nevoie. Fără aceste sisteme, pasagerii şi-ar pierde cunoştinţa în mai puţin de un minut la o altitudine de 10.000 de metri.

Mai mult decât atât, informatorul susţine că părţile defecte au fost montate intenţionat la una din fabricile Boeing. Conducerea neagă, însă, acuzaţiile şi dă asigurări că toate aeronavele sunt construite după cele mai înalte standarde de siguranţă şi calitate.

Boeing traversează o perioadă dificilă după ce două avioane 737 MAX au fost implicate în accidente devastatoare în care au murit sute de oameni. 

Citeşte mai multe despre:

Boeing angajat pasageri avion
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati