Antena 3 CNN Externe Un fost diplomat american face acuzații dure la adresa DNA

Un fost diplomat american face acuzații dure la adresa DNA

Un fost diplomat american face acuzații dure la adresa DNA
Sursa foto: Foto: arhivă Agerpres
de S.T.    |    23 Ian 2017   •   15:42

Ediția tipărită a Cotidianului a publică un articol de opinie al doamnei Kiki Skagen Munshi, fosta consilieră a ambasadei SUA la București.

Kiki Skagen Munshi susține în articolul „DNA este sortită eșecului” că s-a ajuns „o mulțime de oameni să facă pușcărie fără o judecată corectă".

Astfel, susține ea, „un sistem judiciar, pe vremuri unul temeinic, solid, să se degradeze și să devină - să folosim și noi un cuvânt suprauzitat - corupt."

Kiki Skagen Munshi consideră că DNA ar trebui reconstruită.

„Reconstruiți DNA, în pozițiile de comandă trebuie puse persoane numite de partidele politice, dar fiecare dintre ele trebuie să fie aprobată de majoritatea partidelor. DNA va investiga corupția și va pune ceea ce a găsit pe masa sistemului judiciar, apoi ar trebui să urmărească evoluția probelor aflate în procesul de justiție. În Statele Unite, odată cu scurgerea vremii, am descoperit că este neapărat necesară o structură în interiorul căreia oamenii pot face o carieră pentru tot restul vieții, unde sunt 'izolați', feriți de presuni politice; am priceput că numai în cadrul unei asemenea structuri corupția poate fi abordată într-un mod sistematic și corect", a scris ea în Cotidianul.

Ea susține că ar trebui dată o lege a amnistiei, dar cei care vor greși după aceea să primească pedeapsa maximă.

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close