Antena 3 CNN Externe Un fost președinte a fost acuzat de o actriță că a agresat-o sexual

Un fost președinte a fost acuzat de o actriță că a agresat-o sexual

Un fost președinte a fost acuzat de o actriță că a agresat-o sexual
Sursa foto: Foto: wikipedia.org
25 Oct 2017   •   17:52

George HW Bush, fostul președinte al Statelor Unite, a fost acuzat de actrița Heather Lind că a agresat-o sexual. Vedeta a afirmat că Bush Senior i-a pus mâna pe fund în timp ce stăteau să facă o fotografie.
 
Potrivit Daily Mail, Heather Lind a povestit prin intermediul unei postări pe Instagram despre cum a fost atinsă indecent de fostul președinte.

”Când am avut ocazia să-l întâlnesc pe George H. W. Bush acum patru ani pentru a promova un spectacol de televiziune la care lucram, m-a agresat sexual în timp ce stăteam să facem o fotografie. Nu mi-a dat mâna. M-a atins pe fund din scaunul cu rotile, iar soția sa  Barbara Bush, alături de el. Mi-a spus o glumă murdară”, a scris Lind.

Ca reacție la postarea actriței, care între timp a fost ștearsă de pe Instagram, echipa de comunicare a fostului președinte a transmis că „Președintele Bush nu ar face nimănui rău intenționat – în nicio împrejurare, niciodată – și își cere scuze dacă încercarea lui de a face o glumă a jignit-o pe domnișoara Lind”.

×
Subiecte în articol: presedinte actriţă
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close