Antena 3 CNN Externe Un frizer englez îşi reconstruieşte frizeria cu ajutorul reţelelor de socializare

Un frizer englez îşi reconstruieşte frizeria cu ajutorul reţelelor de socializare

Un frizer englez îşi reconstruieşte frizeria cu ajutorul reţelelor de socializare
Sursa foto: Foto: telegraph.co.uk
de G.S.    |    14 Aug 2011   •   11:40
În mijlocul revoltelor din Anglia, reţelele de socializare au fost acuzate de faptul că răspândesc mesaje care amplifică violenţele. Totuşi, există un om care se bucură de influenţa reţelelor de socializare, după ce oamenii au ascultat povesta sa, conform Euronews.

Aaron Biber, în vârstă de 89 de ani, este un frizer dinTottenham. Frizeria acestuia a fost golită şi distrusă în timpul revoltelor. Omul spune că a fost şocat când a văzut ce s-a întâmplat.

"Am venit aici, geamurile erau distruse, uşile erau distruse, totul era distrus. M-am îngrozit. Eu tund încă de la 12 ani. Asta este viaţa mea. Aş putea să vând magazinul în două minute, dar nu vreau să îl vând. Eu pot să vin aici şi să vorbesc cu oamenii. Eu îi tund şi ce câştig, câştig. Nu sunt un om lacom. Nu îmi fac griji pentru bani”, a fost mesajul frizerului englez.

Trei angajaţi ai unei agenţii de publicitate au decis să folosească reţelele de socializare pentru a încerca să-l ajute pe om. Nenumărate scrisori de susţinere a primit bărbatul dar şi cecuri în valoare totală de 35.000 de euro, bani de care omul are nevoie, având în vedere că magazinul nu era asigurat.

×

Philip Morris susține inovația

Cum îţi construieşti un sistem video de monitorizare pentru casă sau afacere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close