Antena 3 CNN Externe Un grup de hackeri face DEZVĂLUIRI despre ASASINAREA lui Sașko Bilîi

Un grup de hackeri face DEZVĂLUIRI despre ASASINAREA lui Sașko Bilîi

Un grup de hackeri face DEZVĂLUIRI despre ASASINAREA lui Sașko Bilîi
23 Apr 2014   •   17:33

Grupul de hackeri "Cyber Berkut", de orientare pro-rusă, a publicat ieri corespondenţa online a ministrului de interne ucrainean, Arsen Avakov, cu fostul său secretar de presă şi partenerul de afaceri, Dmitri Bruk, care conţine informaţii despre naţionalistul ucrainean asasinat, Sashko Bilyi (Aleksandr Muzychko - foto).

Hackerii au reuşit să spargă căsuţa de poştă electronică a şefului Ministerului de Interne şi a dezvăluit că eliminarea lui Muzychko a fost planificată de Avakov.
Corespondenţa demonstrează în mod clar că în calitate de "recompensă" pentru moartea lui Muzychko autorităţile ucrainene sunt dispuse să predea liderului naţionaliştilor, Dmitri Iaroş, pe luptătorii de elită din rândul unităţii speciale "Berkut", cei care au ajutat la reprimarea protestelor din Kiev.

Din informaţiile obţinute rezultă că guvernul Ucrainei elimină de pe scena publică şi jurnaliştii consideraţi incomozi, cum ar fi analistul politic Konstantin Dolgov, care a fost reţinut în Harkov şi dus la Kiev la 19 aprilie.

Corespondenţa lui Avakov şi Bruk a fost publicată în întregime pe site-ul rusvesna.su.

CITEŞTE ŞI: Naţionalistii ucraineni îl ameninţă pe ministrul de Interne că vor răzbuna "ASASINAREA" lui Aleksandr Muzychko

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close