x close

Un hacker rus declară război Americii

de G.C.P    |    29 Oct 2012   •   12:20
Un hacker rus declară război Americii 479

Un expert cibernetic, care se autointitulează VorVzakone, a făcut recent o declaraţie fără precedent. El a anunţat că va declanşa un atac asupra sistemului bancar american, împreună cu alte câteva sute de "colegi", pe care i-a selectat personal, pentru a duce la bun sfârşit operaţiunea numită "Blitzkrieg".

În sprijinul afirmaţiilor sale, hackerul a postat un filmuleţ pe internet, în care se laudă cu locuinţa şi maşinile sale scumpe, toate achiziţionate cu banii obţinuţi ilicit din spaţiul virtual.

VorVzakone spune că până acum a sustras peste  cinci milioane de dolari din conturile americanilor şi nu a fost prins.

Atât serviciile speciale din Statele Unite cât şi cele din Rusia nu şi-au exprimat până acum vreo poziţie oficială. Numai massmedia din cele două ţări au prezentat acest caz, care ridică mari îngrijorări. Publicaţiile de peste ocean au relatat pe larg "Planul Blitzkrieg", conceput de un hacker rus şi au dezbătut aroganţa incredibilă de care dau dovadă cei care ameninţă continentul nord-american, prin intermediul internetului.

O teorie paralelă, care ar confirma tăcerea forţelor de ordine din Rusia şi SUA, este legată de un proiect special al serviciilor speciale de combatere a infracţiunilor online, creat ca o capcană pentru hackerii dornici să intre în "borcanul cu miere".

Citeşte mai multe despre:

rusia sua
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati