Antena 3 CNN Externe Un indian şi-a ţinut nevasta închisă în baie timp de 3 ani

Un indian şi-a ţinut nevasta închisă în baie timp de 3 ani

Un indian şi-a ţinut nevasta închisă în baie timp de 3 ani
02 Dec 2014   •   18:05

O femeie în vârstă de 25 de ani a fost ţinută închisă într-o încăpere mică, similară unui grup sanitar rural, timp de trei ani, de către propriul ei soţ, anunţă Fox News Latino.

Cei doi s-au căsătorit în 2010 şi la scurt timp după nuntă viaţa femeii a devenit un calvar. Ea locuia împreună cu familia soţului, în localitatea Darbhanga, din statul indian Bihar, iar situaţia ei s-a înrăutăţit după ce a dat naştere unei fetiţe, pe care n-a văzut-o niciodată în cei trei ani de captivitate.

Tatăl victimei a depus o plângere împotriva ginerului şi a familiei acestuia, îngrijorat că nu este lăsat să-şi viziteze fiica.

Atunci când poliţiştii au descins la casa lor, femeia a fost descoperită murdară şi suferind de malnutriţie, închisă într-un spaţiu mic.

Imediat după ce a fost eliberată, femeia a cerut să-şi vadă copilul, dar a suferit un alt şoc când propria fiică nu o recunoştea.

Din câte se pare, femeia fusese sechestrată din cauză că familia ei nu a reuşit să plătească zestrea convenită înainte de nuntă, practică netolerată de lege, dar adânc înrădăcinată în tradiţia indiană.
Atât soţul, cât şi alţi doi membri ai familiei sale au fost arestaţi.

×
Subiecte în articol: India
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close