Antena 3 Externe Un interviu cu John McCain, prizonier în războiul din Vietnam, face furori înaintea alegerilor din SUA

Un interviu cu John McCain, prizonier în războiul din Vietnam, face furori înaintea alegerilor din SUA

23 Oct 2008   •   20:24
Un interviu cu John McCain, prizonier în războiul din Vietnam, face furori înaintea alegerilor din SUA

Cu două săptămâni înainte de alegerile americane, imagini inedite cu John McCain, candidatul republican, tulbură apele electorale şi calculele adversarilor săi. Este vorba despre un interviu cu McCain realizat, în 1967, de reporterul francez François Chalais. Republicanul John McCain apare ca un tânăr măcinat de războiul din Vietnam. Cu lacrimi în ochi, el îşi asigură soţia că e bine dar povesteşte şi despre clipele de groază pe care le-a trăit ca prizonier de război. În momentul în care François Chalais s-a întors din Vietnam, în decembrie 1967, a contactat-o pe Carol, prima soţie a lui McCain, şi i-a redat câteva minute din interviu pentru a-i dovedi că soţul său trăieşte.
Unele dintre aceste imagini au fost folosite în campania electorală a candidatului republican pentru prezidenţiale, John McCain. ?McCain a fost prizonier de război. Nu a inventat această poveste şi a folosit doar câteva secunde din interviu pentru campania sa?, a declarat doamna Chalais, soţia reporterului care l-a intervievat pe McCain în 1967.

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close