Antena 3 CNN Externe Un italian și-a ucis fiul şi i-a ascuns cadavrul într-un dulap, apoi a încercat să-și omoare soția

Un italian și-a ucis fiul şi i-a ascuns cadavrul într-un dulap, apoi a încercat să-și omoare soția

Un italian și-a ucis fiul, iar apoi a încercat să-și omoare şi soția. A atacat-o pe femeie cu un cuțit şi i-a provocat mai multe răni, după care a fugit.

Un italian și-a ucis fiul şi i-a ascuns cadavrul într-un dulap, apoi a încercat să-și omoare soția
Sursa foto: Hepta.ro
de Silvia Preda    |    02 Ian 2022   •   22:45

Davide Paitone a fost prins de carabinieri într-o pădure din apropierea localității de domiciliu, Morazzone, scrie La Repubblica.

Davide și soția lui erau în proces de divorţ și bărbatul primise aprobarea să petreacă împreună cu fiul său noaptea de Anul Nou. Sâmbătă, seara de 1 ianuarie, Davide a sunat-o pe soția lui și i-a spus să iasă în fața casei, pentru că l-a adus înapoi pe fiul lor. Bărbatul era singur de fapt și voia să o omoare. A atacat-o cu un cuțit, provocându-i mai multe răni, apoi a fugit.

Poliţiştii sesizaţi au pornit în căutarea bărbatului şi au mers la domiciliul acestuia. Percheziționând casa, anchetatorii au găsit cadavrul copilului ascuns într-un dulap. Băiatul de şapte ani fusese înjunghiat în gât.

Carabinierii au localizat apoi mașina crminalului în apropierea unei păduri. Bărbatul, încolţit de carabinieri, a amenințat că se sinucide, dar a fost imobilizat rapid.

Davide Paitone a fost arestat pentru omor și tentativă de omor.

×
Subiecte în articol: Davide Paitone crima
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close