Antena 3 CNN Externe Un job mai tare ca ăsta nu există. Câştigă 260 de dolari pe noapte DORMIND

Un job mai tare ca ăsta nu există. Câştigă 260 de dolari pe noapte DORMIND

Un job mai tare ca ăsta nu există. Câştigă 260 de dolari pe noapte DORMIND
Sursa foto: Foto: Incredible Features
de S.T.    |    15 Noi 2012   •   16:57

Jackie Samuel, în vârstă de 29 de ani, face bani muncind noaptea, dar în acelaşi timp odihnindu-se. Deşi pare greu de crezut, meseria acestei femei este una adevărată.

Jackie câştigă destui bani pentru a-şi întreţine fiul oferind îmbrăţişări oamenilor. Potrivit Daily Mail, femeia câştigă în acest fel în jur de 260 de dolari pe noapte.

Jackie Samuel chiar se consideră un "îmbrăţişătoare profesionistă". Într-o săptămână obişnuită, aceasta are în jur de 30 de clienţi, printre aceştia fiind pensionari sau veterani de război.

"Cred că m-am născut cu ştiinţa de a îmbrăţişa. Când îmbrăţişezi pe cineva e un gest spiritual, sănătos şi poate fi şi distractiv. Clienţii vin la mine din motive diferite. Câtorva dintre clienţii mei mai în vârstă le-a murit soţia şi au nevoie să fie cu cineva, să atingă pe cineva. Alţi clienţi mai tineri sunt între relaţii, unii au probleme în relaţie iar alţii sunt doar curioşi şi vor să trăiască experienţa", a spus ea.

Costul unei ore de îmbrăţişări cu Jackie este de 60 de dolari. Îmbrăţişarea poate avea loc oriunde în apartamentul ei din New York, dar cei mai mulţi clienţi aleg patul dublu. Aceştia nu au voie să atingă orice parte a corpului acoperită de lenjerie intimă, iar ea îşi îmbrăţişează clienţii îmbrăcată în pijama.

Afacerea ei merge din ce în ce mai bine. Jackie are reguli stricte privind activitatea sexuală, dar susţine că a primit e-mail-uri sau telefoane în care era acuzată că se prostituează.

"Unii au spus că sunt mai rău decât o prostituată pentru că ei consideră îmbrăţişarea ca un gest mai intim decât sexul", a spus ea.



×
Subiecte în articol: job bani
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close