Antena 3 CNN Externe Un membru al Congresului i-a trântit telefonul în nas lui Obama

Un membru al Congresului i-a trântit telefonul în nas lui Obama

Un membru al Congresului i-a trântit telefonul în nas lui Obama
04 Dec 2008   •   13:16

"Nu, nu mă voi lăsa păcălită!". Acestea au fost cuvintele reprezentantei republicane în Congresul Statelor Unite, Ileana Ros-Lehtinen, înainte de a-i trânti telefonul lui Barack Obama. Femeia a crezut că este victima unei farse şi a întrerupt convorbirea cu preşedintele-ales al Statelor Unite. Însă, la capătul celălalt al firului se afla, într-adevăr, Obama care vroia să o felicite pentru realegerea sa în Congres, anunţă Fox News.
Preşedintele ar fi vrut să-i mai transmită că de abia aşteaptă să lucreze cu ea. Însă, nu a mai apucat. După ce i-a spus preşedintelui că este un bun imitator al lui Obama, i-a trântit telefonul. "Am crezut că sunt victima unei farse a posturilor de radio din Florida" a declarat Ileana Ros-Lehtinen. "Au reuşit să-i păcălească pe Hugo Chavez şi chiar pe Fidel castro, aşa că am zis: "Nu, pe mine nu mă păcăliţi aşa de uşor." "
Imediat după incident, şeful cabinetului lui Barack Obama, Rahm Emanuel, a sunat-o si el pe Ros-Lehtinen pentru a-i spune ca nu este vorba despre o glumă, dar răspunsul a fost acelaşi: reprezentanta republicanilor i-a trântit telefonul.
Doar după interventia republicanului Howard Berman, preşedinte al comitetului pentru afaceri externe, Ros-Lehtinen s-a convins că Barack Obama se afla, într-adevăr, la celalalt capăt al firului. Într-un sfârşit, Barack Obama a reuşit să stea de vorbă cu reprezentanta republicanilor. "Lui Obama i s-a părut amuzantă întâmplarea." a mărturisit Ros-Lehtinen.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Barack Obama
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close