Antena 3 CNN Externe Un MILION de EURO pentru o cerşetoare din România. Miliardarul misterios a împărţit şi maşini de lux pe stradă. "Vreau să fac ceva original"

Un MILION de EURO pentru o cerşetoare din România. Miliardarul misterios a împărţit şi maşini de lux pe stradă. "Vreau să fac ceva original"

Un MILION de EURO pentru o cerşetoare din România. Miliardarul misterios a împărţit şi maşini de lux pe stradă. "Vreau să fac ceva original"
Sursa foto: Foto: YouTube
18 Oct 2012   •   13:43

O româncă fără casă s-a îmbogăţit peste noapte după ce un bărbat din Qatar i-a făcut cadou un milion de euro. Actul de caritate a fost filmat şi postat pe internet, alături de alte fapte asemănătoare ale aceluiaşi bărbat. A lăsat mai multe iPhone-uri la pubelă şi chiar a donat un Lamborghini.

Bărbatul spune că este membru al uneia dintre cele mai bogate patru familii din Orientul Mijlociu. Şi obişnuieşte să facă cele mai impresionante acte de caritate. De exemplu, a lăsat o sacoşă plină ochi de fişicuri a câte 500 de euro, în dreptul unei cerşetoare din România.



Autorităţile din Paris, unde a avut loc donaţia, nu ştiu nici măcar cine este misteriosul binefăcător. Nimeni nu a reuşit să afle identitatea misteriorosului binefăcător. Jurnaliştii francezi spun că personajul există doar în lumea virtuală. În realitate, nici căutările după chip, nici după nume nu dau nici un rezultat.

Pe lângă gestul făcut pentru româncă, miliardarul a mai aruncat cinci Iphone-uri la gunoi, pentru a arăta că nu susţine consumerismul. Cu altă ocazie, a donat o maşină de lux unor tineri săraci, dintr-o mahala pariziană.

Şi nu cere nimic în schimb. Spune că este de datoria lui să facă aceste gesturi.



 


 

×
Subiecte în articol: romanca cersetoare
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close