Antena 3 CNN Externe Un model celebru și-a omorât întreaga familie, apoi s-a sinucis! Motivul pentru care a făcut asta e incredibil

Un model celebru și-a omorât întreaga familie, apoi s-a sinucis! Motivul pentru care a făcut asta e incredibil

Un model celebru și-a omorât întreaga familie, apoi s-a sinucis! Motivul pentru care a făcut asta e incredibil
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
21 Feb 2018   •   08:51

Autoritățile din Michigan sunt șocate de cazul modelului Lauren Stuart (45 de ani), care și-a ucis întreaga familie, apoi s-a sinucis. Trupurile neînsuflețite ale celor patru au fost găsite de poliție în casa lor. Lauren și-a împușcat cei doi copii și pe soțul ei, iar motivul este unul care întrece orice imaginație.

Apropiații le-au spus anchetatorilor că familia a părăsit gruparea Martorii lui Iehova, în urmă cu cinci ani. Ulterior, cei din comunitate i-au evitat, Lauren simțindu-se izolată și exclusă. 

Nimeni nu-și explică de ce a decis să recurgă la crimă. Polițiștii i-au găsit pe soțul ei, Daniel Stuart (47 de ani), pe Lauren, și pe cei doi copii ai cuplului, Steven (27 de ani) șiBethany (24) de ani, împușcați în cap. Câinele faimiliei a fost și el ucis, fiind descoperit într-o cadă, potrivit cancan.ro. Arma a fost descoperită lângă trupul neînsuflețit al lui Lauren Stuart.

×
Subiecte în articol: omorat motiv
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close