Dramă pe pachebotul Harmony of the Seas. O persoană a murit, iar alte patru au fost rănite, în timpul unui exercițiu de securitate

13 Sep 2016   •   15:47
Dramă pe pachebotul Harmony of the Seas. O persoană a murit, iar alte patru au fost rănite, în timpul unui exercițiu de securitate Foto: Facebook

Un exercițiu de securitate realizat pe pachebotul Harmony of the Seas, cea mai mare navă de croazieră din lume, s-a transformat într-o dramă, după moartea unui om și rănirea altor patru. Nava  era ancorată în portul din Marsilia.

Din primele cercetări se pare că o barcă de salvare a căzut de pe uriașul pachebot, aparținând companiei Royal Carribean Harmony of the Seas. La bord se aflau cinci persoane, care făceau parte din echipaj.

”O persoană a murit, iar alte patru au fost rănite, dintre care două persoane sunt în stare critică”, a declarat un purtător de cuvânt al serviciilor franceze de intervenţie.

Harmony of the Seas are o lăţime de 66 de metri şi o lungime de 362 de metri, fiind cu 50 de metri mai lungă decât Turnul Eiffel.

Cea mai mare navă de croazieră din lume este dotată cu 16 punţi şi poate să transporte 6.000 de pasageri şi 2.400 de membri ai echipajului.

 

Parteneri
x close