Antena 3 CNN Externe Un nou caz de viol în India, la nici o lună de la tragedia din New Delhi

Un nou caz de viol în India, la nici o lună de la tragedia din New Delhi

Un nou caz de viol în India, la nici o lună de la tragedia din New Delhi
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
13 Ian 2013   •   12:42

Şase bărbaţi au fost arestaţi în cadrul unui nou caz de viol în grup comis într-un autobuz în nordul Indiei, a anunţat poliţia duminică, la mai puţin de o lună după un incident similar care a revoltat ţara, relatează AFP.
   
"Şase bărbaţi au fost arestaţi deoarece sunt suspectaţi că au violat o femeie în vârstă de 29 de ani (...) după ce au dus-o cu forţa într-un loc necunoscut în noaptea de 11 ianuarie", a afirmat poliţia, precizând că un al şaptelea suspect este căutat.
   
Victima urcase în autobuz pentru a merge la familia soţului ei, în statul Punjab (nord). Ea a fost condusă într-o casă în apropiere de oraşul Amritsar, a afirmat ofiţerul de poliţie Raj Jeet Singh.
   
Tânăra a fost violată de şoferul autobuzului şi de alţi cinci bărbaţi. Ulterior, ei au lăsat-o pe stradă, în apropiere de satul familiei soţului ei.
   
Acest incident aminteşte de cazul din New Delhi, în care o studentă la kinetoterapie a urcat într-un autobuz împreună cu prietenul ei, după ce au ieşit de la cinema, la 16 decembrie. Şase bărbaţi prezenţi în vehicul, între care şoferul, au violat-o şi au lovit-o, după care au aruncat-o pe trotuar alături prietenul ei, pe care l-au bătut, de asemenea.
   
Transferată în Singapore pentru grefe de organe, ea nu a supravieţuit rănilor. Cazul a provocat manifestaţii de amploare în capitală şi a scos la suprafaţă violenţele cu care se confruntă femeile în această ţară dominată de bărbaţi.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close