Antena 3 CNN Externe Un nou caz Fritzl: O femeie răpită când avea 11 ani, descoperită după 18 ani de captivitate (VIDEO)

Un nou caz Fritzl: O femeie răpită când avea 11 ani, descoperită după 18 ani de captivitate (VIDEO)

Un nou caz Fritzl: O femeie răpită când avea 11 ani, descoperită după 18 ani de captivitate (VIDEO)
28 Aug 2009   •   09:27

O femeie din California, răpită în urmă cu 18 ani, a fost descoperită de autorităţi, după ce cuplul care o ţinea captivă a fost arestat. Femeia a fost răpită chiar din faţa casei sale din localitatea South Lake Tahoe.

Potrivit anchetatorilor, Jaycee Dugard, pe atunci în vârstă de 11 ani, a fost răpită la 10 iunie 1991, de un cuplu care a urcat-o cu forţa într-o maşină. Femeia, acum în vârstă de 29 de ani, are şi două fiice împreună cu răpitorul ei, care are cazier pentru viol şi răpire.

Femeia şi cele două fiice au fost ţinute captive într-un adăpost construit în curtea din spate a casei răpitorilor.

Un caz asemănător s-a petrecut în 2006. Austriaca Natascha Kampusch a reapărut sănătoasă, după ce a reuşit să scape de cel care o răpise cu opt ani înainte, pe când avea doar 10 ani.

Tot în Austria, Josef Fritzl a fost condamnat la închisoare pe viaţă pentru că şi-a sechestrat fiica, Elisabeth, timp de 24 de ani. Elisabeth, care a fost ţinută captivă într-o pivniţă, a avut 7 copii cu tatăl ei.



Antena3.ro



×
Subiecte în articol: rapita
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close