Antena 3 CNN Externe Un nou fenomen Susan Boyle. A ŞOCAT publicul când a început să cânte

Un nou fenomen Susan Boyle. A ŞOCAT publicul când a început să cânte

Un nou fenomen Susan Boyle. A ŞOCAT publicul când a început să cânte
Sursa foto: Foto: X Factor
19 Iul 2012   •   08:40

La 45 de ani şi cu grave probleme de sănătate, Johnny Robinson s-a prezentat la audiţiile X Factor din Marea Britanie cu o atitudine debordantă. În ciuda tuturor problemelor sale, Johnny i-a lăsat fără cuvinte pe juraţii show-ului. Întreaga sală a amuţit  pe primele acorduri ale piesei At last. Părea că Etta James e chiar în faţa lor. Uite întreaga reprezentaţie a lui Johnny pe scena X Factor UK!

Una dintre piesele preferate ale participanţilor la audiţiile X Factor din întreaga lume este melodia interpretată de Etta James, At last. Nimic nu părea să marcheze un moment cu totul şi cu totul special atunci când Johnny Robinson, un concurent X Factor originar din Harrow, a anunţat că o va interpreta. În vârstă de 45 de ani şi cu grave probleme de sănătate, Johnny a uimit întreaga sală cu atitudinea sa exuberantă.

Juriul X Factor Uk a fost de-a dreptul impresionat de prestaţia tânărului, încât pur şi simplu nu îşi putea stăpâni grimasele de uimire. Oare cum ar reacţiona juraţii X Factor România puşi în faţa unui astfel de concurent?

 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close