Antena 3 CNN Externe Un nou mister legat de Coreea de Nord bulversează lumea. Zvonul este negat cu vehemenţă

Un nou mister legat de Coreea de Nord bulversează lumea. Zvonul este negat cu vehemenţă

Un nou mister legat de Coreea de Nord bulversează lumea. Zvonul este negat cu vehemenţă
de O.P.    |    25 Ian 2013   •   09:29

Informaţii potrivit cărora liderul nord-coreean Kim Jong-un ar fi fost supus unui număr de şase operaţii de chirurgie estetică, pentru a semăna mai mult cu bunicul său Kim Il-sung, sunt nişte zvonuri "nefondate", scrie agenţia China Nouă.

"În ultimele zile, o informaţie potrivit căreia Kim (Jong-un) a recurs în mai multe rânduri la chirurgia estetică a suscitat interesul multor oameni", a subliniat agenţia oficială chineză de presă.

"Am descoperit că aceste informaţii au toate ca origine un subiect difuzat de Shenzhen TV", a continuat China Nouă. Potrivit acestui post chinez de televiziune, Kim Jong-un "a fost supus unui număr de şase operaţii de chirurgie estetică, pentru a semăna cu bunicul său, fondatorul Republicii Populare Democratice Coreene".

Agenţia de presă de stat a contactat mai mulţi dintre corespondenţii săi la Phenian, lucru care a permis să se stabilească faptul că aceste "zvonuri" sunt "nefondate". Unul dintre ei, Du Baiyu, a declarat că modul în care se frizează şi se îmbracă Kim Jong-un "nu s-a schimbat de mult timp". "În plus, el seamănă nu doar cu bunicul său, ci şi cu tatăl său, Kim Jong-il", a adăugat Du.

De la preluarea puterii au circulat numeroase comentarii despre asemănările dintre Kim Il-sung (1912-1994) şi Kim Jong-un, al treilea membru al dinastiei comuniste nord-coreene, care i-a succedat tatălui său, Kim Jong-il (1941-2011), la rândul său moştenitor al tatălui său. 

×
Subiecte în articol: Kim Jong Un
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close