Antena 3 CNN Externe Un oficial de la Casa Albă şi un consilier al lui Nancy Pelosi, ambii vaccinaţi, au fost testaţi pozitiv COVID-19

Un oficial de la Casa Albă şi un consilier al lui Nancy Pelosi, ambii vaccinaţi, au fost testaţi pozitiv COVID-19

Un oficial de la Casa Albă şi un consilier al preşedintei Camerei Reprezentanţilor Nancy Pelosi, ambii vaccinaţi, au fost testaţi pozitiv pentru COVID-19 şi au simptome ușoare, scrie CNN.

Un oficial de la Casa Albă şi un consilier al lui Nancy Pelosi, ambii vaccinaţi, au fost testaţi pozitiv COVID-19
Sursa foto: whitehouse.gov
de Claudia Popovici    |    20 Iul 2021   •   23:44

Personalul testat pozitiv nu s-a aflat în apropierea clădirii, a confirmat un reprezentant al Casei Albe.

„Conform protocoalelor riguroase pentru Covid-19, oficialul va rămâne în afara Casei Albe până va primi rezultatul testului PCR. Unitatea medicală a Casei Albe a efectuat verificări şi a stabilit că persoana respectivă nu a intrat în contact cu alți angajați principali.

Oficialul infectat are simptome ușoare

„Reamintim că vaccinurile anti-Covid-19 sunt eficiente împotriva formelor severe ale bolii sau spitalizării. Îi dorim colegului nostru recuperare rapidă", a afirmat reprezentatul Casei Albe şi a subliniat că administrația este pregătită cu testări regulate.

De asemenea, un alt reprezentant al administrației a confirmat că oficialul de la Casa Albă nu a avut recent niciun contact cu preşedintele Joe Biden.

Purtătoarea de cuvânt al Casei Albe Jen Psaki a precizat că au fost descoperite alte cazuri de Covid printre angajați ai Casei Albe, pe lângă cei anunţaţi anterior. Şase parlamentari de Texas au fost testați pozitiv pentru Covid-19 de vineri seară. 

×
Subiecte în articol: Casa Alba
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close