Antena 3 CNN Externe Un oficial de top din Iran îndeamnă la răzbunare, după uciderea generalului Soleimani. Sunt vizate Trump Tower, 40 Wall Street, precum și hotelurile Trump International din toată America

Un oficial de top din Iran îndeamnă la răzbunare, după uciderea generalului Soleimani. Sunt vizate Trump Tower, 40 Wall Street, precum și hotelurile Trump International din toată America

Un consilier iranian de top al președintelui Hassan Rouhani a lansat un atac iminent la adresa proprietăților lui Donald Trump în SUA, în contextul în care Iranul a jurat răzbunare după moartea generalului Qassem Soleimani.

Un oficial de top din Iran îndeamnă la răzbunare, după uciderea generalului Soleimani. Sunt vizate Trump Tower, 40 Wall Street, precum și hotelurile Trump International din toată America
Sursa foto: Foto: Pixabay
07 Ian 2020   •   11:39

Hasameddin Ashena a postat pe Twitter un link către un articol publicat de Forbes în care sunt enumerate proprietățile deținute de familia Trump în întreaga SUA, sugerând că averea de miliarde de dolari a președintelui american este în pericol, scrie The Sun.

Iranul vizează astfel imperiul imobiliar al lui Trump, în valoare de peste de 3 miliarde de dolari, atacandu-l pe președintele SUA acolo unde îl doare mai tare.

Între proprietățile vizate de oficialul iranian se numără Trump Tower și 40 Wall Street, precum și hoteluri Trump International din Washington, Las Vegas și Chicago.

Qassem Soleimani, şeful Forţei Quds, unitatea de elită însărcinată cu operaţiunile externe ale Gardienilor Revoluţiei, era arhitectul strategiei Iranului în Orientul Mijlociu. El a fost ucis vineri într-un atac cu dronă american în faţa aeroportului din Bagdad.

De atunci, principalii lideri civili, religioşi şi militari iranieni anunţă o "răzbunare" teribilă, în timp ce apelurile în vederea "detensionării" se amplifică în întreaga lume, din temerea că ar putea izbucni un nou mare război în Orientul Mijlociu. 

 

×
Subiecte în articol: Donald Trump Hasameddin Ashena
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close