Antena 3 CNN Externe Un ofiţer NYPD se visa CANIBAL

Un ofiţer NYPD se visa CANIBAL

Un ofiţer NYPD se visa CANIBAL
Sursa foto: Foto: Facebook
26 Oct 2012   •   16:29

Un ofiţer NYPD a fost arestat sub acuzaţia că se pregătea să răpească femei, pe care urma să le ardă şi apoi să le mănânce.
Conform informaţiilor furnizate de FBI, Gilberto Valle, de 28 de ani, avea o vechime de şase ani, în cadrul forţelor poliţieneşti din New York.
Ofiţerul lucra la o secţie din circumscripţia 26,în Manhattan şi a fost suspendat din funcţie.

Din dosarul întocmit împotriva lui Valle, reiese că acesta coresponda pe email cu un cunoscut, în faţa căruia se lăuda că are în vizor 100 de potenţiale victime, toate femei.

Surse din cadrul FBI au precizat că poliţistul s-a folosit, în mod ilegal, de baza de date internă a Poliţiei pentru a-şi procura informaţiile necesare pentru planul său diabolic, relatează Gothamist: New York.
Zece femei au fost deja  audiate şi au declarat că îl cunoşteau pe Valle, din diverse circumstanţe.

Iată mai jos un pasaj din schimbul de corespondenţă a acuzatului, cu prietenul acestuia. La un momnet dat, ofiţerul a fost întrebat de "confidentul" lui, cât de mare este cuptorul în care va arde femeile.
Răspunsul este halucinant şi dezvăluie intenţiile criminale ale suspectului.
"Mă gândeam să-i leg corpul cumva şi să o bag în cuptor, la foc mic. Vreau să o păstrez în viaţă cât mai mult posibil. Ea doarme acum şi nu are nici cea mai vagă idee despre ceea ce i se va întâmpla. Zilele ei sunt numărate. Mă bucur că eşti alături de mine! Arată destul de apetisant, nu-i aşa?!"

Din fericire, planul terifiant a lui Valle nu a vut finalul scontat de el şi nimeni nu a fost rănit. El riscă acum o pedeapsă cu închisoare pe viaţă.

"Acesta este un caz bizar. L-am suspendat imediat după arestare pe acest ofiţer, iar acum investigăm dacă trecutul său ne putea ajuta să preîntâmpinăm acest lucru total grotesc", a declarat Ray Kelly, reprezentantul NYPD.


 

×
Subiecte în articol: FBI New York
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close