Antena 3 CNN Externe Un om fără adăpost a ajutat poliţiştii să prindă doi deținuți care evadaseră

Un om fără adăpost a ajutat poliţiştii să prindă doi deținuți care evadaseră

Un om fără adăpost a ajutat poliţiştii să prindă doi deținuți care evadaseră
Sursa foto: Foto: freeimages.com
04 Feb 2016   •   13:14

Un om fără adăpost a ajutat poliţiştii dintr-un oraş din Statele Unite să prindă doi deţinuţi care evadaseră din penitenciar. Cei doi infractori dormeau într-o dubiţă parcată lângă un local, unde bărbatul vine şi îşi bea cafeaua în fiecare dimineaţă.

Întâmplarea a avut loc într-o zi obişnuită, a povestit omul străzii, în vârstă de 55 ani. Bărbatul a văzut dubiţa pe care cei doi deţinuţi o furaseră, în parcarea de lângă un local unde obişnuieşte să îşi bea cafeaua în fiecare dimineaţă.

La un moment dat, din maşină a coborât un bărbat. Omul străzii a spus că l-a recunoscut imediat, deoarece ştirea despre evadarea infractorilor a apărut în toate ziarele.

Întâmplarea a făcut ca o maşină de poliţie să ajungă în zonă. Îndrumaţi de omul străzii, poliţiştii l-au urmărit pe deţinut până la secţia de poliţie, unde, în mod ironic, infractorul a încercat să se ascundă.

La scurt timp după aceea, oamenii legii l-au reţinut şi pe cel de-al doilea evadat, care se ascundea în dubă. Totul a fost posibil datorită americanului fără adăpost, însă bărbatul susţine că şi-a făcut doar datoria de bun cetăţean.


×
Subiecte în articol: politisti detinut
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close