Antena 3 Externe Un oraş din Spania a pus afişe cu mesajul "Nu dorim români!"

Un oraş din Spania a pus afişe cu mesajul "Nu dorim români!"

de Antena3.ro    |    16 Sep 2011   •   18:18
Un oraş din Spania a pus afişe cu mesajul "Nu dorim români!"
Sursa foto: Foto: thescore.ie

Un orăşel din Spania pare să fi declarat război românilor care au venit să muncească acolo. În oraşul Badalona au fost montate afişe cu mesajul "Nu dorim români!", iar primarul a ordonat să fie scoase băncile din parcuri, ca să nu mai stea românii pe ele.

În centrul oraşului Badalona toate băncile din parcuri sau de pe trotuare au fost scoase, printr-un ordin al Primăriei. Edilul spune că a luat decizia din cauza românilor, care ar dormi noaptea în zonă. Aşa că primarul a scos băncile, pentru ca, spune el, românii să nu mai aibă unde să se aşeze. Doar că şi spaniolii au de suferit.

Acelaşi primar, a făcut în urmă cu doar câteva zile un alt gest ofensator la adresa românilor. Garcia Albiol, care este membru al Partidului Popular, a pus la intrarea în sediul formaţiunii sale un afiş cu mesajul: "Nu dorim români!".

Colegii de partid ai Primarului îl susţin. Opoziţia a contestat gesturile primarului, pe care l-a acuzat de rasism, însă primarul şi-a menţinut deciziile.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close